Ade ke yang minat dengan perabot English style? Kalau ada korang boleh tengok contoh perabot kat gambar ni. Design dia ade niche tersendiri so memang kita boleh bezakan jenis furniture sebelah barat ni.

Menarik dan sesuai digunakan untuk rumah kita nampak lain daripada yang lain. Tapi kena ingat, kalau rojak je tak reti nak sesuaikan dengan environment sesuatu ruang tu elok jangan beli! Konpem tak cantik.

cc: http://soundspictureswords.com/2013/11/09/antique-shop-interior/

Sounds • Pictures • Words

Antique shop interior

View original post

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s