Source of income

Posted: June 7, 2013 in Real Estate
Tags: ,

Dalam entri lepas, di kala menahan sakit kepala aku terpinga-pinga di depan komputer peribadi. nak cari sumber pendapatan yang agak kontra daripada pekerjaan aku sekarang. Dengan bantuan pakcik google aku cari info pasal pelaburan dan ape yang buat aku tertarik adalah mengenai pelaburan emas & hartanah.

Disebabkan oleh kekangan masa keje aku rase nak go through pelaburan emas macam takde banyak masa sebab daripada info yang aku dapat pelaburan emas perlukan ruang masa yang kerap terutama untuk pelaburan jangka masa pendek. Ini aku tak dapat citer panjang lah. Lastly, aku terbaca blog abang ensem yang berceloteh pasal pelaburan hartanah. Dari sini minatku pasal hartanah membuak-buak!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s