No life at all!

Posted: June 5, 2013 in Uncategorized

Da lepas staun setengah kerja sebagai production & maintenance engineer aku rasa macam takde life langsung. Dah la kerja hari-hari pastu shari kerja 12jam plak tu. 24/7 beb! Mungkin korang rase aku banyak komplain kan? Tapi aku rase padanla aku komplain dengan masa kerja yang ter’over’ sangat then workload plak tak payah cerita la. Memang bertimbun kena buat. As a muslim memang aku rase nak spend masa nak ngadap Ilahi pon sangat suntuk. Apa guna kalau kerja lebih masa tapi takde masa untukNya sedangkan rezeki itu datang dariNya? 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s